Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ignite este o intalnire organizata de si pentru tinerii adulti din Cluj-Napoca, Romania. Ne concentram pe dezvoltarea unor petreceri creative si pe forme noi de distractie.
Pentru toti cei care le-au placut MJ , m-am gandit sa creez o pagina in memoria acestui mare star Poate ca unii l-au apreciat sau unii nu Aici puteti posta poze cu MJ, versurile melodiilor care va plac, si orice doriti sa discutati (care are legatura cu Michael). Nu fiti timizi Va asteptam aici
Seraya Miriam Moderator
Subiect: Re: Michael Jackson Vin 25 Iun - 13:25
Melodia mea preferata de la Michael Jackson este BLACK OR WHITE Imi place mai ales atunci and zice copilul "I'M NOT GOING TO SPEND MY LIFE BEING A COLOR" Versurile urmatoare din melodia 'Black or White' sunt preferatele mele "Protection For gangs, clubs And nations Causing grief in Human relations Versuri Michael Jackson - Black or white de pe http://www.versuri.ro
Its a turf war On a global scale Id rather hear both sides Of the tale See, its not about races Just places Faces Where your blood Comes from Is where your space is Ive seen the bright Get duller Im not going to spend My life being a color"
Denysa Admin
Subiect: Re: Michael Jackson Vin 25 Iun - 14:35
Michael Idolul copilariei mele...la 2 ani, in loc sa ma joc cu papusile, stateam zilnic, ore in sir, in fata TV-ului si ma uitam la caseta video cu concertul lui...am niste amintiri foarte faine legate de el. Oricum, cred ca se exagereaza destul de mult, acum. Dar nu are rost sa mai deschid acest subiect. O sa postez aici cand o sa am putin mai mult timp
Seraya Miriam Moderator
Subiect: Re: Michael Jackson Vin 25 Iun - 22:25
Acuma chiar ma uitam ca in afara de PROFM nimeni nu mai isi aminteste de el..saracu' :( chiar imi pare rau :( o fost regele muzicii POP si acuma toti o uitat de el dintr-odata
Kazuma Global Moderator
Subiect: Re: Michael Jackson Vin 25 Iun - 22:54
Regele muzicii pop? Sincer mie mi s-a parut de mic copil ca el face pop rock... dar nah... e doar parerea mea.
Seraya Miriam Moderator
Subiect: Re: Michael Jackson Sam 26 Iun - 20:36
pai mnoh..cam asa ceva dar daca majoritatea spune "Regele Muzicii Pop" asta este pai atunci noi ii putem zice "Regele muzicii POP ROCK"
shinobi
Subiect: Re: Michael Jackson Lun 28 Iun - 20:57
prima mea caseta cu muzica a fost albumul lui thriller. tin minte ca mam bukurat tare mult, ca atunci a luat mama primul casetofon. nemaiavand alta caseta, toata ziua ascultam michael, cu casetofonul sub plamuma, sa nu ma prinda mama )
ca si om da a facut multe lukruri faine, insa nici pe cel mai mare patriarh al israelului nu l-au jelit mai mult de 3 luni....cand a murit!
Seraya Miriam Moderator
Subiect: Re: Michael Jackson Mar 29 Iun - 19:20
pacat mie imi place mult muzica lui chiar discutam cu o prietena ca are melodii care au mult inteles MJ!
Kazuma Global Moderator
Subiect: Re: Michael Jackson Mier 30 Iun - 0:24
Nah... asta este... toti murim intr-o zi. El a murit mai repede, dar totusi curiozitatea ma apasa! Ce fel de melodii ar fi scris incontinuare? Pana n-a murit nu a fost asa popular... nu stiu daca ati observat! Atata ca Micheal ii pedofil si in rest, cel putin pe post-urile de televiziune romanesti nu se auzea nimica :| Trist!
Seraya Miriam Moderator
Subiect: Re: Michael Jackson Mier 30 Iun - 10:37
saracu, mi mila de el desigur ca mila ar fi contat mai mult daca traia
Denysa Admin
Subiect: Re: Michael Jackson Lun 5 Iul - 18:26
Asadar...ce pot sa spun despre Michael. A fost un artist stralucit, dar care avea o parere proasta de sine, dovedita de timiditatea excesiva si asteptari mult prea mari de la el (a vrut sa arunce la gunoi albumul Thriller cand l-a ascultat prima oara deoarece i se parea prost). Cred ca vroia tare mult sa isi impresioneze tatal. Oricum are piese geniale si care nu au fost facute doar de dragul de a fi facute, ci pentru a transmite un mesaj si nu orice fel de mesaj, ci unul important. Sper ca unii oameni au invatat ceva din melodiile lui.
Denysa Admin
Subiect: Re: Michael Jackson Lun 5 Iul - 18:30
Melodia mea preferata de la Michael: Heal the world
Versurile mele preferate din aceasta melodie:
"There's a place in your heart and I know that it is love and this place could be much brighter tomorrow"