| Cafenea | |
|
+12alina sofineti Stephie Claudia Grig Alle Ioanna maya Hobbsie MBogdan Admin Dana Denysa 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Stephie
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 15:59 | |
| Si eu am lista lungaaaa.. Da, eu de exemplu imi fac profilul. :>
Tu ce faci? | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 16:03 | |
| vai Bogdan ..ce ai facut?? a innebunit toata lumea cu The Big Bang Theory ar fi tare sa se apuce toti de pe forum sa il urmareasca ) Ioanna ce seriale mai ai pe lista?? poate le trec si pe lista mea | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 16:10 | |
| Eu, aiurea..ma plictisesc, joc remi online. Mi-a facut o faza aiurea o "prietena" si nu am chef de nimic...
Alle, am de vazut vreo 8 ep din Grey's anatomy,1 ep din oth, House MD si astept sa copie o colega sezoanele din Supernatural. am auzit ca e fain. | |
|
| |
Stephie
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 16:16 | |
| Da, asa a fost in vara cu Heroes. Multi eram cu Heroes, dar cel mai infocat era sofineti! Eu am vazut toate seriile Grey's, mai am ceva din House si Supernatural am vazut din el mult, dar e fain. Merita. | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 16:23 | |
| la Supernatural si Gray's Anatomy si eu vreau sa ma uit... da probabil vor trebui sa astepte pana in vacanta de vara ca acum nu am timp http://dstanley-couchpotatoes.blogspot.com/ de aici poti sa iei foarte repede si usor aproape orice serial ... mie mi se descarca un episod in aproximativ 15-20 de min si le poti vedea si online daca te descurci fara subtitrare | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 16:44 | |
| Aa am uitat sa zic ca am inceput sa ma uit si la Smallville. Nu mi se pare cine stie ce, am vazut abia primul ep...cam sf. dar de plictiseala merge. Mersi pt site. :* | |
|
| |
Stephie
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 22:15 | |
| Oau alle esti un inger. ; Nu doar pentru site. Dar multumim muult! Deci nu stiu cum sa-ti explic dar de mult cautam un site care sa aiba serialele online si sa si mearga. Thank yoou! | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 22:37 | |
| Remi online Nu m`am mai jucat demult...pe ce site joci,Ioana? Alle Poate gasesc is eu pe acolo ceva comedie faina :**&: | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 22:43 | |
| buna denysa :* ce faci? joc pe remi-online.ro Poate te bagi la vreun joc :> | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 22:55 | |
| Ma bag,ma bag,dupa ce termin de jucat Sorority Tu ce ma enerveaza,am reusit sa imi tin prietenul 2 zile jumate si chiar inainte sa primesc Brownie point ca l`am tinut 3 zile,mi l`z furat o sora WAI AM CREZUT CA O SPARG!!Acum iar tre sa mai astept | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 23:02 | |
| :hihi: :hihi: :hihi: Eu la Sorority am ajuns prin nivelul 12 si dupa aia m-am lasat de jucat..ma plictisea..probabil din cauza ca nici nu prea stiam ce sa fac. | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 23:05 | |
| Eu am 3 personaje si pe fiecare is peste level 50 Si eu ma plictisisem la un moment dat,dar apoi am intrat ieri ca prea tare ma roadea ce cadou imi dadea la Fortune cookie | |
|
| |
alina sofineti
| Subiect: Re: Cafenea Sam 20 Mar - 23:36 | |
| Denisaaaaaaaa prietenul furat de surora ta era ala de l-ai luat de la mine sau e altul???????? | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Dum 21 Mar - 0:04 | |
| Fetelor ma bucur ca va place site-ul ... Deny eu ti-am zis deja o comedie f faina p care poti sa o incerci ... How i met your mother App de Sorority... eu m-am plictisit foarte tare de jocul ala... Este cineva p aici care joaca Farmville? Ioanna Smallville este unul din serialele mele preferate l-am vazut pe tot in 2 saptamani | |
|
| |
Dana Moderator
| Subiect: Re: Cafenea Dum 21 Mar - 0:26 | |
| Am jucat eu Farmville acum un an, dar m-am plictisit de el la fel cum ma-m plictisit si de Sorority. | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Dum 21 Mar - 9:55 | |
| Neatzaa Alle, eu joc Farmville, dar cred ca o sa ma plictisesc de el la un moment dat... Si colega care mi-a recomandat Smallville, l-a vazut ff repede si mi-a zis ca e supeeeeeeer. Acu sa vad si eu.. Am primele 2 sezoane in pc. | |
|
| |
Stephie
| Subiect: Re: Cafenea Dum 21 Mar - 10:18 | |
| Neaţa neaţaa.. Şi eu mă jucam farmville pana acum 2 saptamani. Deja mi-e groaza sa plantez si sa tot culeg. Btw, si eu ador Smallville | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Cafenea Dum 21 Mar - 18:40 | |
| Deci in plantat si cules consta tot jocul? Trebuie sa imi fac un eseu,sa raspund la nu stiu cate intrebari si sa completez vreo 20 de fise pe maine | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Dum 21 Mar - 21:33 | |
| Deny castigi bani..iti maresti terenul, iti cumperi animale etc.. nu doar plantezi si culegi. Pfff succes cu alea. Si eu am o gramada de chestii de facut pe maine, dar is prea multe asa ca imi vine sa nu mai fac nimic ) As vrea sa nu ma duc nici maine la scoala..da am chiulit destul pana acuma :-s si tre sa ma asculte la vreo 4 materii :( iar eu sunt paralela cu tot :-ss | |
|
| |
Denysa Admin
| |
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Dum 21 Mar - 22:54 | |
| Pai nu stiu ce sa fac...decat sa ma duc maine si sa iau note mici, mai bine nu ma duc, nu? Nu devin eu dependenta de chiulit pt ca sunt constiincioasa. Da na..mai calc si eu stramb..Pana acum am in jur de 40 absente..de motivat, le motivez nu-i problema. in schimb, ma iau profii aiurea. la teste am chiulit, cand trebuia sa ne asculte ora urmatoare l-am rugat pe prof sa ma lase pe maine. Daca nu ma duc nici maine...sunt praf :-j | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Lun 22 Mar - 0:59 | |
| organizare, planificare, contracte si economie. Am hotarat sa ma duc....sper sa nu mi se intample nimic rau. Nb:* | |
|
| |
Hobbsie Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Mar 23 Mar - 22:05 | |
| Please use the comments and suggestions area for comments and suggestions. I'm splitting this topic. -edit You can see in the comments and suggestions area what I removed. (neinregistrati - au voie sa vada acest forum sau nu?) | |
|
| |
Denysa Admin
| |
| |
Hobbsie Gradinita
| Subiect: Re: Cafenea Joi 25 Mar - 1:23 | |
| Ioanna,
I couldn't understand completely what you were explaining, but it looked like you needed to make a decision about something important with your school. Did you decide? Did anything happen? ce faci? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafenea | |
| |
|
| |
| Cafenea | |
|