| Sa ne prezentam | |
|
+18Claudia orangesodajunkie Seraya Miriam shinobi radioignite Griga Grig andreea david Alle MBogdan Admin igoruzi Ioanna Hobbsie zahariadima maya Kazuma Denysa 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Denysa Admin
| Subiect: Sa ne prezentam Mier 24 Feb - 22:25 | |
| Un topic unde sa scriem cateva lucruri despre noi Numele meu este Denysa, am 20 de ani si sunt din Cluj. Nu ca asta nu s`ar putea vedea la profil Imi plac mult animalele, imi place sa navighez pe net, sa ascult muzica, sa dorm in timpul zilei(nu si in timpul noptii) si sa adun tot felul de agende, pe care nu le prea folosesc, dar macar stiu ca le am
Ultima editare efectuata de catre Denysa in Mier 24 Feb - 23:32, editata de 1 ori | |
|
| |
Kazuma Global Moderator
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Mier 24 Feb - 23:09 | |
| Asta inseamna ca imi dai si mie o agenda ) Ma numesc Zoli si nu stiu maghiara! Imi plac filmele cu mesaj, in special cele pshiologice! Ador muzica si pictura chiar daca nu stiu sa desenz sau sa pictez... Deasemenea imi place si mie sa navighez pe internet si sa fiu constructiv. Iubesc creatia. Imi place sa citesc, sa beau cafea la Starbuckw desi buzunarul nu imi permite. Sunt o fire deschisa si prietenoasa. Nu am prea multe iesite din comun dar cred ca am subiecte de discutat tot timpul... | |
|
| |
maya
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Joi 25 Feb - 23:30 | |
| helooo sunt Maya, sunt din cluj si am 21 de ani. imi place foarte mult sa vb! sa rad, sa ma uit la filme( de actiune, psihologice, cu vampiri, comedi, si chestiile alea animate) printre altele sunt si reflexo-terapeut, si cosmetician in devenire. imi place sa ma joc cu copii,ma distrez foarte tare cu piticii. nu stiu daca se poate chema hobby: imi place sa schim mereu ceva la mine, mai ales frezzzaaa . | |
|
| |
zahariadima
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 27 Feb - 2:27 | |
| hah, eu nu cred ca mai am nevoie de prezentare, | |
|
| |
Hobbsie Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 27 Feb - 9:01 | |
| Dima, stim cine esti! dar poate alti nu stie. si eu sunt Americanul. Ma gasesti in lunchroom! | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 27 Feb - 13:07 | |
| Dima, little angel? | |
|
| |
maya
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Lun 1 Mar - 20:00 | |
| pai nu sti ca tot dirijeaza ingerii?? | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 13 Mar - 12:27 | |
| heii . Eu sunt Ioana, am 17 ani si sunt din Iasi. Sunt o fire pesimista, de multe ori gandesc negativ...sunt vesnic nemultumita si in general cred ca am o viata trista ) cu toate ca stiu ca se poate mai rau.. Sunt introvertita, ma deschid greu, nu lupt pt ceea ce vreau, renunt usor. Uneori sunt egoista. Imi place sa fac cumparaturi... etc etc restu` o sa aflati pe parcurs, cred. | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 13 Mar - 12:48 | |
| Ioana Totusi, scrie si tu ceva frumos despre tine, nu te mai tot pune intr`o umbra negativa | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 13 Mar - 12:56 | |
| pai nu-mi vine in minte altceva mai frumos ) | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 13 Mar - 12:59 | |
| Pai cum asa, mie imi vine despre tine | |
|
| |
igoruzi
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 13 Mar - 18:27 | |
| | |
|
| |
igoruzi
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 13 Mar - 18:28 | |
| | |
|
| |
Hobbsie Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Sam 13 Mar - 22:37 | |
| Hi Igor! Bine ai venit pe acest forum. unde e sasa? Si eu stau pe net tot timpul. eu slujesc la biserica, predic catiodata, caut loc de munca, sunt casatorit acuma peste un ani, gatesc uniori, si organizez ignite-ul. imi place sa joc pe calculator, chestii mai strategic... si sunt American! (this week an old man in the market told me to go back to America... :( | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Dum 14 Mar - 15:08 | |
| Bine ai venit Igor Daniel | |
|
| |
Admin Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Lun 15 Mar - 1:11 | |
| - Ioanna a scris:
- heii .
Eu sunt Ioana, am 17 ani si sunt din Iasi. Sunt o fire pesimista, de multe ori gandesc negativ...sunt vesnic nemultumita si in general cred ca am o viata trista ) cu toate ca stiu ca se poate mai rau.. Sunt introvertita, ma deschid greu, nu lupt pt ceea ce vreau, renunt usor. Uneori sunt egoista. Imi place sa fac cumparaturi... etc etc restu` o sa aflati pe parcurs, cred. Hi Ioana, I hope you don't mind (and understand) if I write in English! Welcome to our new forum. I would like to say that you are also brave, honest, and friendly, and I barely know you! anyone who can say a list of negative things about herself like that in public must easy to make friends with. well, I don't even know where Iasi is, but if it's in Romania, I hope to go there sometime. I'm sure we'll talk more. It's good to have you here. | |
|
| |
MBogdan Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Lun 15 Mar - 17:49 | |
| Ciao Ioana, din partea unui baimarean (adica sunt din Baia Mare, student in Cluj). Si eu sunt deacord cu Daniel, orice poate fi asa de sincer si deschis despre sine, e usor sa isi faca prieteni | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Lun 15 Mar - 19:25 | |
| Buna.. Admin, si eu sper ca nu e nici o problema daca scriu in romana, pt ca in engleza nu prea ma descurc. Multumesc pt ce ai zis despre mine...intr-adevar, sunt prietenoasa dar nu-mi fac prieteni usor. si nu sunt curajoasa. Iasi e in Romania.. | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Lun 15 Mar - 19:39 | |
| Ioana,esti curajoasa,o sa vezi asta mai incolo | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Lun 15 Mar - 19:55 | |
| Sau poate nu sunt acum, dar o sa devin mai curajoasa... | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Lun 15 Mar - 21:47 | |
| De asta sa fi sigura | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Mar 16 Mar - 11:55 | |
| Hello, Eu sunt Ale, am 21 de ani si sunt din Cluj. Sunt studenta la Peisagistica in anul 2...imi plac foarte mult florile, animalele si copii In timpul liber imi place sa citesc, sa calatoresc, sa cant si sa ascult muzica, sa desenez si sa ma uit la filme. Sunt o fire deschisa si foarte prietenoasa si abia astept sa va cunosc mai bine pe toti asa ca mai multe despre mine veti afla pe parcurs... | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Mar 16 Mar - 12:23 | |
| Salut,Ale Si mie imi plac animalele In rest,florile,animalele,filmele,desenul 0 talent la mine | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Mar 16 Mar - 18:42 | |
| Buna Ale Bine ai venit! Deny, de copii nu zici nimic? | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Sa ne prezentam Mar 16 Mar - 18:58 | |
| Ma abtin | |
|
| |