Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Ignite Cluj-Napoca
Welcome! Bine ai venit!
Ignite Cluj-Napoca
Welcome! Bine ai venit!
Ignite Cluj-Napoca
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ignite este o intalnire organizata de si pentru tinerii adulti din Cluj-Napoca, Romania. Ne concentram pe dezvoltarea unor petreceri creative si pe forme noi de distractie.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Noi concursuri in curand! Fiti pe faza!

Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
MBogdan
Admin
Admin
MBogdan

Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Empty
MesajSubiect: Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET   Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Icon_minitimeMar 20 Apr - 15:13

Am creat acest topic pentru ca fiecare dintre noi cred ca a vazut sau auzit chestii faine, din material video/audio de pe youtube sau de pe alte site-uri de streaming, si ar vrea sa dea si la altii... :study:

AICI PUTETI FACE ACEST LUCRU Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET 576484

Fiti liberi sa adaugati material folositor (link-uri catre diferite video/mp3 de pe youtube sau din alta parte) de care putem si noi sa ne bucuram. yu-hu
Sus In jos
MBogdan
Admin
Admin
MBogdan

MesajSubiect: Re: Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET   Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Icon_minitimeMar 20 Apr - 15:21

Daca tot am creat acest topic, o sa am ocazie sa ii fac inaugurarea Wink

Este vorba despre un seminar prezentat la o adunare de liceeni cu tema "SEXUL ARE UN PRET". party time

Prezentarea este sustinuta de Pam Stenzel.

Aici puteti vedea biografia ei : http://pamstenzel.com/Meet_Pam.aspx

Video-urile de care ziceam le gasiti pe youtube, incepand cu urmatorul link : https://www.youtube.com/watch?v=X72ktoHAKJA

P.S : Acest link este doar pentru prima parte, sunt 6 parti in total ... cred ca va descurcati sa le gasiti pe restu' (ar trebui sa fie afisate in partea dreapta a paginii de youtube) Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET 576484
Sus In jos
Claudia
Gradinita
Gradinita
Claudia

MesajSubiect: Re: Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET   Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Icon_minitimeMar 20 Apr - 19:28

l-am vazut acum un an, f tare tipa
Sus In jos
Alle
Gradinita
Gradinita
Alle

MesajSubiect: Re: Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET   Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Icon_minitimeMar 20 Apr - 21:33

wow... ce tare e tipa Very Happy thank you
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=633781385
MBogdan
Admin
Admin
MBogdan

MesajSubiect: Re: Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET   Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Icon_minitimeMar 27 Apr - 8:25

Pentru cei care stiti de Bill Johnson si care sunteti obisnuiti cu mesajul lui, pe situl www.ibethel.tv , la sectiunea FREE (e posibil sa trebuiasca sa va faceti cont, E GRATIS SI NU TINE MULT si va da posibilitatea sa vedeti si alte materiale de pe site), este un interviu de aproximativ o ora in care el explica diferite aspecte din viata lui si din modul in care el gandeste si actioneaza ca si pastor si lider.

Va recomand cu caldura sa urmariti acest interviu, in special voi cei care stiti ca Dumnezeu v-a chemat sa fiti o voce pentru generatia aceasta si sa pregatiti generatia viitoare. Sunt principii de viata practice care sunt foarte utile cand vine vorba de a le folosii ca si o fundatie sanatoasa in viata de slujire.

Fiti binecuvantati
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET   Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET Icon_minitime

Sus In jos

Filmulete, Video-uri, Seminarii -> INTERNET
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Video-uri interesante gasite pe net

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ignite Cluj-Napoca :: Ignite Cluj-Napoca :: Imagini si videouri-
Mergi direct la: