| Ce sport iti place? | |
|
|
Sport preferat | Gimnastica | | 8% | [ 3 ] | Baschet | | 5% | [ 2 ] | Fotbal | | 5% | [ 2 ] | Volei | | 15% | [ 6 ] | Patinaj | | 8% | [ 3 ] | Handbal | | 3% | [ 1 ] | Tenis | | 3% | [ 1 ] | Schi | | 8% | [ 3 ] | Rugby | | 0% | [ 0 ] | Atletism | | 3% | [ 1 ] | Box | | 3% | [ 1 ] | Inot | | 15% | [ 6 ] | Ciclism | | 10% | [ 4 ] | Lenevit | | 8% | [ 3 ] | Altul | | 8% | [ 3 ] |
| Total voturi : 39 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Denysa Admin
| Subiect: Ce sport iti place? Mier 24 Feb - 22:37 | |
| Care e sportul tau preferat? De ce? care e sportul care nu il suporti deloc? | |
|
| |
Kazuma Global Moderator
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Mier 24 Feb - 22:47 | |
| Pot sa zic ca imi place inotul si ciclismul dar nu practic. De ce? 1. N-am bani de bicicleta 2. Sa mergi la un bazin in Cluj e destul de scump, in special daca esti somer ) | |
|
| |
Dana Moderator
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Joi 25 Feb - 13:50 | |
| Mie imi place foarte mult ciclismul; dar il practic ocazional, mai exact cand merg acasa la Huedin unde am bicicleta . In rest mai merg la Aerobic sau TaeBo cand am bani. Mi-ar placea sa practic inotul dar mi frica sa nu ma innec . Nu am reusit niciodata sa invat sa innot, desi au fost cativa care au incercat sa ma inveta ; mai ales Denysa dar.... | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Vin 26 Feb - 0:45 | |
| Lasa ca pana la urma tot reusesc . Eu am votat aproape toate sporturile;imi pace foarte mult sa le urmaresc, mai ales cand e vorba de Olimpiade. | |
|
| |
Kazuma Global Moderator
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Vin 18 Iun - 9:18 | |
| Sportul pe care nu-l sufar este fotbalul... dar asta nu pentru ca nu ar avea jocul in sine o logica sau pentru ca n-ar fi un divertisment pentru mine. Imi place jocul in sine dar nu il joc pentru ca de cele mai multe ori ajung in situatia de a fi insultat sau batjocorit... Nu imi face placere. Poate o sa ziceti ca e doar un exemplu... Okay... ma uitam la un meci intamplator si un jucator il faulteaza pe celalat, asta micu ii intinde mana la razbonicu' cazut ( si am fost, wow ce tare, si am inceput sa zambesc) la care ala de pe jos il scuipa... ( :| si am fost, yeahhh right... ) | |
|
| |
Ioanna Gradinita
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Mar 22 Iun - 23:27 | |
| Lenevitul Mi-ar placea sa practic baschet,volei, schi, patinaj, atletism sau inot , desi nu sunt buna la nici unul din cele enumerate :( | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Mier 23 Iun - 0:31 | |
| Si eu as vrea sa practic multe, dar nu sunt buna la niciunul | |
|
| |
Kazuma Global Moderator
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Sam 26 Iun - 14:13 | |
| Prin exercitiu devi bun la ceea ce faci trebe doar sa gasesti motivatia... | |
|
| |
Seraya Miriam Moderator
| |
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Sam 26 Iun - 21:07 | |
| Pacat ca eu nu gasesc nicio motivatie Dar macar ma plimb | |
|
| |
shinobi
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Lun 28 Iun - 21:11 | |
| eu nu suport fotbalul.... baschetul imi place...mai demult jukam f des...am participat chiar si la concursuri la sala sporturilor( din pakate nu am castigat nimik ) ) atletismul imi place am si practicat de performanta mai multi ani. am mai praktikat karate shotokan pe la 12 ani, dar mam lasat dupa ceva vreme...ca se suprapuneau desenele cu mowgli cu orarul meu de antrenamente ) am facut si box...dar numai o zi ( dupa ce m-o umflat bine prieteniii mei de atunci. :_)__ | |
|
| |
Kazuma Global Moderator
| Subiect: Re: Ce sport iti place? Mier 30 Iun - 0:28 | |
| Da bineinteles ca is mai importante desenele si comfortul deacasa decat transpiratie si oboseala ) Nu? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce sport iti place? | |
| |
|
| |
| Ce sport iti place? | |
|