| Va place sa cititi? | |
|
+10shinobi Seraya Miriam Claudia Dana Stephie Denysa Grig andreea david MBogdan Alle 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alle Gradinita
| Subiect: Va place sa cititi? Vin 19 Mar - 22:55 | |
| Dupa cum v-am spus deja mie imi place foarte mult sa citesc Ce ati mai citit in ultima vreme? Care sunt cartile voastre preferate? Ce gen de carti va place sa cititi? Si astept cat mai multe recomandari .... | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Vin 19 Mar - 23:22 | |
| Momentan citesc "Forta gandirii pozitive" scrisa de Norman Vicent Peale ... e suuuper | |
|
| |
MBogdan Admin
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Vin 19 Mar - 23:34 | |
| Ai grija cu stilu ala de carti ... au puterea de a te transforma in centrul universului :hihi: | |
|
| |
MBogdan Admin
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Vin 19 Mar - 23:38 | |
| Eu prin liceu citeam ceva mai mult ... aveam o profa care ne cerea sa citim carti si era cam obligatoriu sa le citesti Mi-a placut mult Padurea Spanzuratilor, Ultima noapte de dragoste .... , De veghe in lanul de secara Acum citesc ceva carte "The Supernatural ways of Royalty". Foarte buna cartea, o recomand tuturor celor de vor sa afle mai multe despre POTENTIALUL care este disponibil atunci cand ajungi sa iti dai seama ca esti INTRADEVAR creat de Dumnezeu si CHEMAT sa fi un fiu de rege | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Vin 19 Mar - 23:49 | |
| mm.. nu stiu la ce stil de carti te referi u, dar asta e scrisa de un crestin si pe mine una m-a ajutat foarte mult pana acum. si nu te transforma in centrul universului ci iti arata avantajele pe care le ai ca, crestin ... si cate lucruri poti schimba si imbunatati in viata ta in momentul in care imbratisezi cuvantu lui Dumnezeu si il aplici in viata ta | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Vin 19 Mar - 23:51 | |
| si mie mi-a placut mult "De veghe in lanul de secara" | |
|
| |
MBogdan Admin
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 0:19 | |
| | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 0:36 | |
| :hihi: mda.. asa am crezut si eu cand mi-a spus de ea o colega dar e f faina cartea si o recomand tuturor la fel de mult mi-au placut si "Crestine, elibereaza-te!" de Graham & Shirley Powell si "Evanghelizare prin foc" de Reinhard Bonnke si... "Cum sa traiesti cu parintii fara sa iti pierzi mintile" de Ken Davis :hihi: cand aveam vreo 15-16 ani | |
|
| |
MBogdan Admin
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 0:38 | |
| Ultima carte pare a fi "ANOINTED" | |
|
| |
Alle Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 0:54 | |
| stiu doar k pe vremea aia mi-a placut )) | |
|
| |
andreea david
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 10:47 | |
| Am observat ca sunteti cativa carora va place sa cititi... pentru mine, relaxarea maxima e sa iau o carte cu mine in parc si sa petrec cateva ore bune citind... azi ar fi o zi superba pentru asa ceva... e soare si destul de cald... daca nu stiati... nu-mi place frigul si deci nici iarna deci eu spu "bine ai venit primavara!" :cheers: :cheers: :cheers: | |
|
| |
MBogdan Admin
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 12:42 | |
| Cred ca Grig ar putea zice un AMIN, HALLELUYAH, HOSSANA la faza cu primavara | |
|
| |
Grig
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 13:22 | |
| AMIN, HALLELUYAH, HOSSANA | |
|
| |
Denysa Admin
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Sam 20 Mar - 22:33 | |
| Eu acum citesc "Adam si Eva". Foarte interesanta cartea...desi ciudata Macar mai descopar si eu lucruri despre alte civilazatii... | |
|
| |
Alle Gradinita
| |
| |
Stephie
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Dum 21 Mar - 12:56 | |
| Tin eu minte povestioara cu Shogun, tu si Japonia. :> La Ignite tea & coffee.. da, da. Carte foarte haioasa si faina pentru fete, asta citesc acum si mi-a fost recomandata de o colega. "Poti sa tii un secret?" E hilarious cartea. Taicameo tot rade de mine ca ma aude chicotind din cealata camera. | |
|
| |
Dana Moderator
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Dum 21 Mar - 13:09 | |
| :cheers: Am citit si eu Shogun prin liceu si mi-a placut tare mult; si chiar te face sa te indragostesti de Japonia, sau daca nu macar sa mergi sa o vizitezi. Eu citesc acum: Daca vrei sa umbli pe apa, trebuie sa cobori din barca de John Ortberg, e o carte foarte buna o recomand. | |
|
| |
Claudia Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Dum 21 Mar - 13:15 | |
| Si mie-mi place sa citesc, mai ales cand sunt acasa la Huedin. Cand imi place o carte n-o pot lasa din mana. Dintre cartile crestine ultima pe care am citit-o a fost dragostea, calea spre succes, de Kenneth Hagin. M-a impresionat.Saptamana trecuta mi-a adus Edith o crte, zicea ca trebuie s-o citesc, ei i-a placut f mult. Se numeste: Am indraznit sa-i spun TATA de Bilquis Sheikh. Bilquis Sheikh, din Pakistan, fiica de nobil si demnitar pakistanez, sotie de demnitar trece prin multe incercari. Dupa despartirea de sotul ei, se retrage la domeniul de la tara , dar nu afla pacea mult dorita. Pana intr-o zi , cand ....curioasa din cauza multor lucruri scrise in Coran despre pofetul Isus, deschide ...Biblia. | |
|
| |
Seraya Miriam Moderator
| |
| |
Claudia Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Dum 21 Mar - 13:41 | |
| Mie personalitate plus, cartea ce mi-a dat-o Pusa mi s-a parut si mai buna. V-am citit din ea cand ati venit la mine de 8 martie. | |
|
| |
Seraya Miriam Moderator
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Dum 21 Mar - 13:44 | |
| | |
|
| |
Claudia Gradinita
| Subiect: Re: Va place sa cititi? Dum 21 Mar - 14:55 | |
| Asa face si Dana cu mine | |
|
| |